Home Nieuws LVG Openstelling mei 2012
Openstelling mei 2012

In mei 2012 zal de regeling‘Duurzame ontwikkeling Visserijgebieden’  nogmaals opengesteld worden. Deze vierde keer zal € 188.000,- aan subsidie beschikbaar zijn voor projecten die voldoende bijdragen aan de economische versterking van de regio.

De Lokale Visserijgroep (LVG) nodigt iedereen uit om met nieuwe projectideeën te komen. Nieuwe en innovatieve projecten kunnen een aanvraag voor subsidie indienen bij de volgende openstelling in mei 2012. Sluitingsdatum voor het indienen van de aanvraag is 31 mei 2012.

Bij deze openstelling zal ‘slechts’ € 188.000,- aan subsidie beschikbaar zijn voor projecten die voldoende bijdragen aan de economische versterking van de regio.

Afhankelijk van de beoordeling van de aanvragen van de eerdere openstellingen kunnen de criteria voor de beoordeling gewijzigd worden om bepaalde soort projecten extra te stimuleren. Houdt de website van de Lokale groep daarom in de gaten.

De aanvraag zal digitaal moeten worden ingediend via de website van het DR-loket. Hiervoor zijn een gebruikersnaam, wachtwoord en tan-codes (digitale handtekening) nodig. Deze kunnen aangevraagd worden via het DR-loket. Houdt er rekening mee dat een aanvraag voor een gebruikersnaam en dergelijke enkele werkdagen in beslaag kunnen nemen.

Als u een projectidee heeft neem dan contact op met het programmabureau. Zij helpen u graag en kunnen u mogelijk ondersteunen bij de verdere uitwerking.

Het tijdig aanleveren van een projectideeformulier is overigens verplicht om voor subsidie in aanmerking te komen. Het formulier hiervoor kunt u downloaden via de links die zijn opgenomen bij downloads LVG op deze site. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de LVG Nieuwsbrief en blijf per e-mail op de hoogte van de actualiteiten!