Home Nieuws LVG 3e tender regeling ‘Duurzame Ontwikkeling Visserijgebieden’ in september 2011. Laatste kans?
3e tender regeling ‘Duurzame Ontwikkeling Visserijgebieden’ in september 2011. Laatste kans?

In september 2011 zal de regeling voor de derde keer opengesteld worden. Bij deze openstelling zal wederom € 750.000,- aan subsidie beschikbaar zijn voor projecten die voldoende bijdragen aan de economische versterking van de regio. Als er voldoende kwalitatief goede projecten worden ingediend is dit mogelijk de laatste kans om projecten in te dienen bij de Lokale Visserijgroep Zuid-Hollandse Delta.

De Lokale Visserijgroep (LVG) nodigt iedereen uit om met nieuwe projectideeën te komen. Nieuwe en innovatieve projecten kunnen een aanvraag voor subsidie indienen bij de volgende openstelling in september 2011. Sluitingsdatum voor het indienen van de aanvraag is 30 september 2011. Bij deze openstelling zal wederom € 750.000,- aan subsidie beschikbaar zijn voor projecten die voldoende bijdragen aan de economische versterking van de regio.

Afhankelijk van de beoordeling van de aanvragen van de eerste openstelling kunnen de criteria voor de beoordeling gewijzigd worden om bepaalde soort projecten extra te stimuleren. Houdt de website van de Lokale groep daarom in de gaten.

De aanvraagformulieren zullen te zijner tijd beschikbaar gesteld worden via de website van het Ministerie en de LVG (zodra ze beschikbaar zijn).

Als u een projectidee heeft neem dan contact op met het programmabureau. Zij helpen u graag en kunnen u mogelijk ondersteunen bij de verdere uitwerking.

Het tijdig aanleveren van een projectideeformulier is overigens verplicht om voor subsidie in aanmerking te komen. Het formulier hiervoor kunt u downloaden via de links die zijn opgenomen bij downloads LVG op deze site. 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de LVG Nieuwsbrief en blijf per e-mail op de hoogte van de actualiteiten!