Home Nieuws LVG
Nieuws LVG
Lokale visserijgroep geeft stokje over aan Visserij-innovatiecentrum

De opening van het Visserij-innovatiecentrum Zuidwest (www.visserij-innovatiecentrum.nl) was tevens de afsluiting van de periode van de Lokale Visserijgroep.

 

Lees meer...
 
Subsidieregeling Duurzame ontwikkeling Visserijgebieden afgesloten; tijd om de balans op te maken

De periode van vijf jaar Lokale Visserijgroep is afgesloten. De regeling Duurzame ontwikkeling Visserijgebieden was een onderdeel van het Europees Visserijfonds (EVF). Het EVF loopt 31 december 2015 af. In de opvolger van het EVF, het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV) is door Nederland niet opnieuw gekozen voor een regionale benadering.

Tijd om de balans op te maken: Door middel van vijf tenders zijn 18 projecten ondersteund. Een kort overzicht en een beschrijving van de projecten in de regio.

 

Lees meer...
 
Brochure Delen, leren en inspireren

De Lokale Visserij Groep heeft samen met de Stichting Verduurzaming Visserij Voordelta een brochure uitgebracht met alle door de LVG en de SVVV ondersteunde projecten; Delen, leren en inspireren.

Een gedrukt exemplaar (of meerdere exemplaren) kunt u kosteloos opvragen via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 
Nieuwe mogelijkheden voor subsidie bij openstelling regeling Duurzame Ontwikkeling Visserijgebieden oktober 2013

Nieuwe mogelijkheden voor subsidie bij openstelling  regeling ‘Duurzame ontwikkeling Visserijgebieden’ oktober 2013 

Van 1 oktober tot 31 oktober 2013 is het weer mogelijk subsidieaanvragen in te dienen voor de regeling Duurzame ontwikkeling visserijgebieden. Nieuwe en innovatieve projecten kunnen een aanvraag voor subsidie indienen bij deze openstelling. In totaal is € 872.000,- aan subsidie beschikbaar.  
Bij deze openstelling is € 300.000,- aan subsidie beschikbaar zijn voor projecten die voldoende bijdragen aan de economische versterking van de regio. De precieze voorwaarden en subsidiepercentages kunt u nalezen op de website van Dienst regelingen, www.drloket.nl.
De beoordelingscritera kunt u vinden op de website van de Lokale Visserijgroep.

De Lokale Visserijgroep (LVG) nodigt wederom iedereen uit om met projectvoorstellen te komen. Als u een projectidee heeft neem en hulp en ondersteuning kunt gebruiken bij de verder uitwerking, neemt u dan contact op met het programmabureau. Zij helpen u graag.

Aanvragen dienen uiterlijk 31 oktober 2013 bij Dienst Regelingen digitaal ingediend te worden. U heeft hiervoor een gebruikersnaam, wachtwoord en Tan-codes nodig. Deze kunt u aanvragen via het DR-loket: 0800-22 333 22. Houd rekening met enkele werkdagen doorlooptijd.
Vergeet u niet tijdig een projectideeformulier aan te leveren. Dit is verplicht om voor subsidie in aanmerking te komen. Het formulier hiervoor kunt u downloaden via de links die zijn opgenomen bij downloads LVG op deze site. 

 
Vijfde openstelling regeling ‘Duurzame ontwikkeling Visserijgebieden’ oktober 2012

Van 1 oktober tot en met 31 oktober 2012 is het weer mogelijk subsidieaanvragen in te dienen voor de regeling Duurzame ontwikkeling visserijgebieden. Voor projecten die bijdragen aan de economische versterking van de regio is in totaal € 300.000,- aan subsidie beschikbaar.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de LVG Nieuwsbrief en blijf per e-mail op de hoogte van de actualiteiten!