Home In de pers
In de pers
Lokale Visserijgroep Zuid-Hollandse Delta geeft voorlichting over subsidiemogelijkheden

STELLENDAM - Tijdens de algemene beschouwingen in de Provinciale Staten is in november 2009 een breed gesteund amendement aangenomen, waarin de Provincie zich bereid verklaarde om als cofinancier op te treden bij de verlening van Europese subsidie voor Visserijregio’s.
Zoals indertijd al in Eilanden-Nieuws bericht, heeft dit voor de visserijregio Stellendam een bedrag van 2,3 miljoen euro subsidie opgeleverd voor de periode 2010-2013. Deze middelen zijn afkomstig uit het Europees Visserijfonds (€ 0,8 miljoen) en het Stimuleringsfonds Voordelta (€ 1,5 miljoen).
De subsidie wordt een of twee keer per jaar beschikbaar gesteld via openstellingen. De eerstvolgende openstelling is van 1 juli 2010 tot en met 31 augustus 2010. In totaal is bij deze openstelling € 500.000,- beschikbaar.

Lees meer...
 
2,3 Miljoen euro subsidie voor visserijregio Stellendam

Tijdens de algemene beschouwingen in de Provinciale Staten werd vorige week een breed gesteund amendement aangenomen, waarin de Provincie zich bereid verklaart om als cofinancier op te treden bij de verlening van Europese subsidie voor Visserijregio’s. Zoals we vrijdag al in Eilanden-Nieuws berichtten zal dit uiteindelijk voor de visserijregio Stellendam een bedrag van 2,3 miljoen euro subsidie opleveren. Wethouder Arend-Jan van der Vlugt van de gemeente Goedereede en de directeur van de UFA, Johan van Nieuwenhuijzen, zijn heel blij over de toezegging van de provincie.

Lees meer...
 


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de LVG Nieuwsbrief en blijf per e-mail op de hoogte van de actualiteiten!